gårdagen

igåår sov jag till kl 13.00, det var ju jätte skönt o sova läänge efter att ha åkt bil i 30 timmar haha (= nej men efter att jag gått upp satt jag o snacka me zine och sen börja jag fixa mig och drog till tandläkaren och jag som har värsta tandläkarskräcken ville såklad spy när jag såg borrarna haha menmen det fixa sig, har ju värdens bäst tandläkare hon är så skön :) efter det åkta jag och zine till stan och mötte zheno, mine & elsa, det var så länge sen jag träffa dom så det var ju skit kul. vi var där ett bra tag sedan drog vi hem till mine, där var vi tills idag eftermiddag (: nu sitter jag här och kollar på väskan som jag ej har packat upp än men tyvärr så orkar jag inte göra det!
Ajaa det var allt jag hade att skriva, pusshej!


mine&jag

Alltid lika heta ;) hahah

zheno&elsa

guess who's back

Det var riktigt kul på resan, dagarna gick verkligen skit fort men vi hann ju ändå göra massa grejer, vi spendera dagarna framför havet, badade&solade.. På kvällarna gick vi runt i staden, varje dag var det något spec som hände de har ju modefestivalen där just nu så det e alltid något tema på kvällarna så det var ju riktigt kul.
Vi kom hem idag på morgonen efter en skit lång hemresa. Jag och elin var helt övertrötta jag kunde inte ens snacka normalt något jag sa som var skit roigt var " brödet var skit kallt" fast jag skulle säga gräset var skit blött. haha det kanske inte låter kul just nu men uuft vi garva ihjäl oss haha.. Jaa nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödigt skit =) pusshej!





framför hotellet i nice, skiit vackert!



farfar, farmor, jag & elin (:

en dag i cannes


fina elin <3

Jag och mitt vardags garv, inte ofta jag ej ler! haha

Mr loova lovaa, haha :D

jag&elin efter fyrverkerishowen :) ( det åt sidan på himlen är inte regn utan fyrverkeri)

en dag i Italien


"Elin är helt död" haha

pappa är alltid lika glad hahaha, tror jag har fått mitt humör från honom (=

I Tyskland


konstanz <3

åå så brun jag var där (=

helt jävla op (=

i tyskland

vi kom fram hit 090716 03.30 hähä lang väg var det ju men vi klara oss! vi gick och la oss typ direkt haha sen pa morgonen bestämde vi oss för att dra över till schweiz och grilla. sola & bada, det var ju kul! senare pa dan trog vi till Lago-gallerian och shoppade :) idag har vi inte gjort sa mycket, vi var först bjudna pa middag hos farmor&farfar, sedan drog vi till glassbaren i lago där min faster väntade pa oss hon ville bjuda pa glass hah sa sööt! efter det blev det shopping igen, det e ju en grov rea här sa man kan bara inte sluta köpa grejer! Imorgon ska vi shoppa igen och börja fixa oss och vara grejer till frankrike, jupp vi ska ju aka dit pa söndag hihi sa mysigt :D Nu ska jag dra och irritera Elin som nördar sig framför andra datorn :D pusspuss!

Nu åker vi :D

Nu ska vi fan i mig åka :D haha nej kanske inte riktigt än men om en halvtimme =)
Vi har inte sovit något allt är för glada för det, Känner inte ens mig trött!
Men jaaa jag vet tyvärr inte när vi kommer hem man kanske om två veckor eller något..
Aja ha det bra här i tråkiga Sverige =) pusspuss!


done

Nu har jag gjort allt jag skulle göra förutom att gå ut o köpa grejer men whatever gör det i tyskland istället :)
Nu ska jag äta och sen huum typ kolla på tv eller något får väl sitta och vänta på att elin ska komma ..
ajaa vi hörs, puss!

stresssss

Gud så stessad man kan känna sig. Jag åker liksom 3 på natten och jag har inte ens börjat packa det finns så mycket jag måste göra guuuuud hjälp mig!

måste göras
- tvätta kläder (vet inte hur man använder en tvättmaskin)
- köpa vissa grejer jag verklingen behöver!
- Leta efter olika laddare och en sak till plattången som är spårlöst försvunna!
- DUUSCCHAAA -.-
- Bestämma mig för vilka skor, kläder & väskor som ska me.
- Börja packa!

uufft.. kommer inte på något mer just nu! 
Aja kanske bra och börja nuuuu (=
puss!

Jag fick veta att..

Jag och Elin ska åka utomlands med papii hihi (=
Vi drar först till "mitt andra hem" haha nej men vi drar till konstanz 090715 kl.03.00 jävligt tidigt haha (= men aa sen drar vi till nice därifrån, har varit där en gång! i mina ögon är det är ett paradis kan jag lova!


Konstanz & Nice
<3

maangas

I lördags var jag ute me zheno, mine, elin, angelica, zine, taher och sepps som jag träffa för första gången på sommarlovet :) kul var det ju! Vi gick först runt i affärer i skär sedan skulle vi fika men allt stängde så vi drog till heron och åt. Haha lyckat!
Igår var jag hemma typ hela dan, vi skulle ut och äta middag me föräldrarna men mami ville laga mat stället så vi åt hemma men senare på kvällen drog vi på bio och såg the proposal, jag tyckte att filmen var ganska bra ;)
 
Idag fick jag reda på något ganska roligt hihi, skriver senare vad det e om jag pallar :) hehe
Jag funderar på att städa mitt rum nu, men e typ fööör lat :) ajaa, ni får ha det braa puss!





<3

"helt jävla op"

Jag är så jävla glad, vet tyvärr inte varför! Har bara den där känslan då man är pigg och glad och typ överlycklig haha har väl vaknat på rätt sida :D Jag sitter och väntar på angelica just nu hon duschar typ hähä. Elin sitter barnvakt idag så hon är tyvärr inte här..
Jaa vad har jag gjort idag då? Joo jag har varit med elin och angelica på morgonen och sedan drog båda haha då var det bara jag och zine kvar vi gjorde inte så mycket men efter typ en timme drog vi till skär, vi träffade angelica där haha man saknar blondinerna typ direkt :) nej men helt ärligt dom är ju super gulliga!
Efter att vi träffat andie gick vi runt i centrumet köpte ett par skor där eller rättare sagt, Zine köpte ett par åt mig hehe..
Sedan träffade vi mami och papi och drog o käkade. Haha jag har nog aldrig blivit så mätt som jag blev idag, har typ blivit van vid att inte äta något alls!
Nuu kom angelica ut hehe ska draaa, skriver senare!
pusss


Tisdag

Idag har det varit så jävla tråkigt väder.. Jag och e & a har bara suttit hemma och kollat på tv! för det mesta kolla vi på hyllningen av mj! det var så jävla sorgligt kunde inte hålla tillbaka tårarna speciellt när hans dotter paris kom fram och skulle ta sitt farväl, tårarna började fan forsa ut :(

menmen sånt är livet.

Det var allt för mig, tack och hej leverpastej (=


Två blondiner in my bed, uuuu
hahah (=

några foton :)


blondiie <3

Syster och andiie (:

Mina två favorit blondiner <3

Pappa, 46 år gratttiiiis <3

*ingen beskrivning* haha

Haha (=

Jag, Angelica och Elin sitter i bredäng och väntar på tåget då ser vi en reklam...

angelica: Årets nya smak... shoolatte chip.
Jag & Elin: Öööh, chocolate chip?
angelica: ooj.

hahahah min humor =)


uppdatering :)

Heejsan, nu har jag inte sktivit på ett tag hähä..

tisdag- det var så varmt och soligt så jag satt ute och sola och bada.

onsdag- Solade och badade på morgonen, sedan gick jag ut med mine zheno och elsa. Vi gick runt i stan och så..
På kvällen träffade jag angelica i skär och jag och zine drog me henne till heron där vi träffade Elin  och Emma :)

torsdag- Det var pappas och Mines födelsedag, vi gjorde inget spec med mine för pappa kommer ju före :) vi firade honom hemma och senare på dan kom Elin och Angelica hit de sov över :)

Fredag- Elin drog någonstans så jag och Angelica satt ute och sooolaaa sedan bada vi oxå. på kvällen drog vi på bio och såg My bloody valentine, med Med Zheno, Mine, Zine, Ziad och elin. DET VAR JU KUUL ;)

Lördag- Jag, Elin och Angelica drog hem till Elin där hon skulle hämta kläder För att De ska sova över här i en vecka hihi. JAG SKA GÖRA DOM TILL BLATTAR :D iallf, vi åt där sedan drog vi till brd och hämta något hos angelica. Efter det drog vi hiiit och satt och snacka skit om vissa Haha :)


Idag har vi bara suttit hemma och spelat kort haha lyckat (= Vi vet inte vadfan vi ska göra det är så tråkigt väder hihi
Nuu ska vi äääääääääääta =) pusspusss

RSS 2.0