irriterad

Det finns människor som inte har ett fkn liv som går runt o snackar skit om andra, jag förstår inte vad ditt problem är människa.. palla slösa din "dyrbara" tid på att snacka skit om andra! aso ärligt gumman du kan snacka så mycket skit du vill men lyssna på ordet DET ÄR SKIIIT ! såå jaa du borde nog veta vad du borde ta o göra nu :)



Heheh jaa det var vad jag hade o säga :) jag är med några flickor just o vi sitter här o ööh gör typ ingenting men jaa nu ska jag dra hihi  pusspuss

en liista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
eh konstig fråga hahaha men typ 3 lr 4

Vilken svordom använder du mest?

ÄR DU STÖRD - hah kanse inte en svordom men något jag säger när jag e sur!

Äger du en iPod?
jupp,, men den funkar ju inte hehe

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
JA

Vilken var den senaste filmen du såg?
 Twilight

Har några av dina vänner barn?

naaj, inte vad jag vet..

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
haha de du :)

Har någon någonsin kallat dig lat?
haha frågan skulle vara enklare om det stod, har någon någonsin INTE kallat dig för lat.. :)

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
VANLIG!

När var senast någon stötte på dig?
hahaha bra fråga, fan vet jag :)

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
huumm dom som man stallar upponer på i luften.. Fattar ni?

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja jaa, haha 100%

Tittade du på tecknat när du var liten?
ja dt klart

Hur många syskon har du?
En storasyster

Äger du några band t-shirts?

naaj

När flög du senast?
hum i somras..

Läser du för skojs skull?
Nejnej

Pratar du några andra språk?
än svenska? Jaa arabiska o engelska kan lite tyska men förstår typ allt tyskar säger och har börjat lära mig italienska..

Har du en stationär dator eller en laptop?
bådeoch

Vilka gör du, önskningar eller planer?
önskningar tror jag

vilka läder har du varit i?
haha huum, Frankrike, Marocko, Tunisien, England, Tyskland, Schweiz, Syrien, Grekland, Italien, Ryssland, Finland, Turkiet kommer inte på fler kanske inte vart i fler haha fan vet jag :) 

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
noep

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
det vore ju gulligt

Vad har du med dig in på bion?

Läsk! och sen kan det va lite olika, godis lr popcorn lr ingenting..

Vem är din favorit lärare?
hmm typ Ellinor ..

vilken är din favoritlåt just nu?
Haha jag vet inte faktiskt

vem pratade du senast med i telefon
maam :)

har du nånsin varit kär?
a

kan man va kompis med ett ex?
aa, men det kan va svårt ..

vilken är din favoritfärg?
Svart, såå tråkig är jag!

hur många kuddar sover du med?
jag soer med 6 kudder men mitt huvud ligger på en :) 

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
naaj då går man väl på utseende..

när grät du senast?
Idag.. tragiskt!

när fick du senast en puss?
på kinden ? idag av mam lr kanske va d farmor lr faster jag komme inte ihåg..

vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
lukten?

finns det någon som vet allt om dig?
Nej

tror du på änglar?
njaa kanske de..

hur många par skor har du?
39 tror jg, jag och syrran brukar byta me varandra så man inte har samma varjedag så det blir gansla mycket..

vem fick du senast sms ifrån?
zine

Vad har du för väder?
just nu? vet inte ..

Har du en blogg?


men jaa , hahah

vad har/är du just nu?
inget lr va haha konstig fråga!

vart är du just nu?
jag sitter på sängen jus nu..

JULAFTON

GOD JUL ALLIHOPPA :D

Jaa nu är det jul igen haha låter så fult men så är det :) Det är ändå ganska tråkigt INGEN snö inte för att jag gillar snö och kyla men just för utseendet snö passar ju jätte bra in till jul hehe
som sagt så komma mina släktingar hit idag men dom kommer på kvällen :( det betyder inga tidiga julklappar hahah så tråkigt!!  Nu står mamma i dörren och tjatar på att jag ska komma och käka frukost haha så nu ska jag dra, pusspuss!

hahah


bra självförtroende får man nog säga haha men snygg är han ju!
kolla från 1.38 hahaha så rolig :)

Twilight

jag såg twilight idag med flicksen, den var skiiit bra man blev som föälskad hahaha. Efter filmen så skulle vi ner för rulltrappan och jag och zheno började fjanta oss, vi trodde att han skulle komma hahha hela vägen till bussen sa vi bar "åå ååå va gulliga ååå jag vill också ha en sån kille ååå" Hahahah nån  ville döda oss hehe :)

först tyckte jag att han var ful och läskig nu tycker jag att han är skit snygg och underbar HAHAHA :)

ett långt inlägg hehe

Jag har så tråkigt och nej det är inte för ett det är över två på natten och det finns ingen att snacka med utan det är för att det är JULLOV! jag hatar jullov, har aldrig något att göra, alla vänner är borta huset är fullt med släktingar och man får aldrig lugn o ro.. snacka om tråkig jul! På tal om släktingar så kommer min faster och hennes man och deras FYRA ungar på onsdag, dom ska va här till sjunde januari (snälla döda mig)!!
jaa nu har jag fått det sagt det lättade på hjärtat hahaha :)
huum idag/igår hehe var jag i centrum (skärholmen) med mine, zheno och ziad.. kul var det ju men jaa vi hade ju inte så mycket att göra vi gick runt lite och efter ett litet tag åt vi och sedan gick vi runt lite till hehe
Efter det kom mamma och ziad gick vi gick runt i affärer för att hon inte hade köpt klart julklapparna så det var ju tråkigt bara för att hon inte köpte något till mig!
När vi kom hem satte vi oss vid datorerna hahah som vanligt :P mine och zheno var ju också här ett tag men sen kom mines pappa och hämta upp dom och då var det bara jag kvar hihi ;)
vi började fixa med pärlor, vad vi ska ha det till kan jag kanske säga senare i livet hihi men aa alla pärlor flög hit och dit så det var skiiit jobbig! NU KOM JAG PÅ EN GREJJ SOM HÄNDE HAHAHAHAHA joo det var så att jag försökte plocka upp vissa pärlor som var kvar i asken så jag luta mig framåt och stolen hängde ju med hahaha kan inte riktigt förklara hur den stod men den var typ över mig och bara frambenen på stolen nuddade golvet .. aa så när jag skulle sätta mig ordentligt igen så gled stolen bakåt och jag föll ner och jag nudda aldrig golvet med rumpan för att mitt huvud satt fast mellan bordet och stolen hahahahaha zine satt framför mig och dog av garv  HAHAHA det var skit roligt men kanske inte lika roligt när n läser det :)
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra hehe, kan skriva att det finns en viss person jag saknar ganska mycket men är ändå smått irriterad på personen.. men aja miss you!
nu ska jag draa ha det braa <3


 


en tamtoomii ;)

CPSMILE ;D


Den bjuder jag på ;)
hade kul(?) när jag tog fotot hehe
( det som syns i näsan är pinnen till näs piercingen inget annat haha)

gjorde något fel

inlägget innan det senaste är konstigt som ni säkert ser:P det beror på att jag gjorde något fel och kunde inte ändra tillbaka det till normalt, så jag hoppas ni ser vad det står iallafall :) 


bli medlem :)


söndag

det har varit kul med farmor o farfar här (som det typ aldrig är) så jag har typ inte suttit vid datorn alls.. det kanske är något positivt hahah :) vi var o köpte julklappar åt mina småkusiner som kommer till Sverige på onsdag det är ju julafton då ;) och vi ska fira en av mina kusiner födelsedag som fyller år på tisdag samma dag hehe.. vi köpte även pyssel grejer som pärlor o sån haha det är det jag kommer ihåg men det var mer..
efter vi hade köpt julklappar drog vi och käka kebab inte för att jag någonsin har gillat kebab men det var faktiskt gott ;p
när vi kom hem så typ vi fram allt och skulle slå in allt oså och min farmor ska alltid tro att hon har rätt så hon kom med sina kommentarer om att vi gör allt fel och jag o zine dog av garv hahaha om ni va här skulle ni också tycka att det var kul haha .
nu sitter jag här och tråkar kollade på gossip girl nyss men nu har ag inget att göra :( nu får jag dra  kanske hitta på något kul (kommer inte att hända) hähä ;D

ha det bra, puss!


Fredag

igår skrev jag inget i bloggen för jag var så trött och somna runt 6-7 tiden.. men idag var det skolavslutning fast halva klasen dök inte upp (?) eller så är det jag som inte vet vilka som faktiskt går i klassen hähähä ;)
efter det åkte jag hem och efter 5 min åkte jag tillbaka till centrum och sedan till indiska restaurangen i medis. Skiiit god mat har dom! efter det åkte vi till centrum och shoppa julklappar och jag tjata till mig några extra grejer hehe :)
nu sitter jag här med två tidningar som jag ska läsa och sedan vet jag faktiskt inte vad  jag ska göra.. 
mina senaste inlägg har varit tråkiga och korta hahah det kanske e så att alla mina inlägg e tråkiga, fan vet jag :)och jag lägger inte upp bilder men det beror på att kameran som jag tagit bilder med har dött och jag hitta inte laddaren så jag kan inte lägga upp dom, jag kan ju annars ta nya med någon annan kamera eller mobilen men jag pallar inte, jag är inte en "fotomänniska" längre hahah det låter så fult men så är det!
men nu ska jag dra, pusspusss <3


Stressig dag?

idag försov jag mig som vanligt! haha när jag kom till skolan så visa det sig att vi inte hade någon lektion där läraren stod där framme och undervisa. Nejnej det var så att man skulle jobba med vad man ville typ. så jag blev irriterad eftersom jag stressade på morgonen..
 Jag hade ledig från svenskan som var sista lektionen men han från matten släppte oss idigare så jg slutade ca 12.40. Jag åkte till mammas jobb där jag låg på hennes patientsäng o typ sov hehe och sen kom pappa o hämta oss och vi åkte och åt och sen stressa vi hem för det är så att mina farföräldrar kommer till Sverige idag hihi så vi måste städa eller jag iallafall ;)  nu har jag inget mer att skriva, ha det bra pusspuss!


Tisdag

Min dag va rätt kort haha först var det ju skola där det hände rätt så mycket :) och sedan var jag med X hehe (om DU undrar varför jag inte skriver ditt namn, fråga mig) sedan kom jag hem haha och nu sitter jag här , det här inlägget blev  ganska kort hahah men nu ska jag fortsätta kolla på Titanic som går på 3an för er som inte vet , ha det bra <3


Måndag

idag har det varit en låång dag det började med skolan hahah och sen mötte jag upp mamma vi gick runt i affärer och leta efter något som hon sökte efter. vi gick in till hemtex sist och då hittade hon det men det fanns bara en för det var slut (vad det va säger jag nt hähä) så det slutade med att hon gick därifrån och kolla surt på de som jobbar där och mumlade saker hahahah jaa hon e rolig hon! när vi kom hem så laga vi mat det fick blir BIRJANI hahah araber och indier vet nog vad det e :) jag fick göra currysåsen som blev ... MISSLYCKAD! hehe
Fatma i ett kök? OO NO NO NO!! nu måste jag göra något vettigt som t.ex. plugga till geografi omprovet som jag ska ha imorgon hehe  (=

ha det braa <3


hatar söndagar!

jag kan börja med att skriva  en kommentar som kom ut ur zines mun nyss "kan man hitta en skönare kudde" - hon mena sitt ass! hehe
jag e skit irriterad just nu på en viss person DU VET VEM DU ÄR! jag gjorde klart tre uppgifter idag plus pluggat lite på matten.. jag är jätte stoltt hahaha helt ointressant ;)  ni som missa senaste avsnittet av one tre hill jag kan bara säga bang bang i shot you down (= hah nu skriver jag helt ointressanta grejer hahah så nu ska jag dra o låta er leva längre :)

pusspuss


HAHA RÄTT ÅT HONOM!

En irakisk journalist attackerade USA:s president George W. Bush under söndagen.

Journalisten slet av sig sina skor och kastade dem, en efter en, på presidenten.

Det var när Bush gjorde ett framträdande på en presskonferens tillsammans med den irakiske premiärministern Nour al-Maliki i Bagdad på söndagen som händelsen inträffade.



"En avskedskyss"" Plötsligt kastade en irakisk journalist sina skor, en efter en, på USA:s president.

- Detta är en avskedskyss, din hund, skrek journalisten enligt TT innan premiärministerns säkerhetsvakter släpade bort honom.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH rätt åt honom jävla äckel!!

Log stelt

Den ena skon seglade över Bushs huvud och slog i väggen bakom honom.

President Bush duckade för attacken och log stelt medan al-Maliki såg besvärad ut.

[- Allt jag kan rapportera är att det var storlek 44], skämtade Bush innan han återgick till presskonferensen, rapporterar AP


-Ja du din skit hög alla vet att du skäms över det du gjort ditt äckel så du ska börja göra torra skämt!



(Skokastaren) YOU GO MAN ! :D

Bush som blir attackerad ;)

plugg söndag

Jag har skivit en saga hahahaha ni kan tänka er hur dålig den är :D men det var ju en svenska uppgift och jag måste jag skärpa mig i skolan om jag ska bli något bra i framtiden. Jag har aldrig tänk såhär förut så det här kanske e ett bevis på ett jag har vuxit upp haha. Det här ska bli en plugg söndag första gången jag tänker plugga typ en hel dag haha ja men that's life :)

nu ska ja fortsätta med pluggandet pusspuss

världen vackraste kvinnor!

helluuu, jag har tråååkigt haha, jag har suttit och tänkt på vilka kvinnor jag tycker är världens vackraste :)
Här är några av dom..


Mary Kate och Asley Olsen

Rachel Mcadams

Angelina Jolie

Beyoce

Megan Fox

Jessica Stroup

Brooke Shields

Vem som är vackrast får ni avgöra själva :)

en lista om mig typ :)

Klädsel
Vad har du på dig idag:
mjukisbyxor och en tröja
Vad använder du just nu för skor: Har inga på mig faktiskt hehe :)
Favoritfärg på kläder: Svart! (jag måste alltid ha något svart på mig)

Senaste person som
Sov i din säng:
  Jag
Du pratade med: min syster
Du delade en drink med: haha ööh ingen
Du gick på bio med: romman,  pinar och cribbe (det var typ på höstlovet)
Du gick på stan med: rom
Skällde på dig: pap & mam (händer varje dag)

Senaste
Låt du hörde:
Damian Marley - Hey girl
Film du såg: the blue lagoon (SKIIIT bra film)
Mat du åt: lasagne
Kram: ...
Puss: ...
Fest: hah hum inte fest exakt men bröllop för ett tag sen :)
Känslan: irriterad
Ilska: vet inte vilken som e senast
Resa: Tyskland, Frankrike, Italien och monaco ( i sommras, var sjuk typ hela resan)
Glädje: vet inte..
Dröm: att min irriterande kusin blev våldtagen (hahahhaahah)
Boken du läste: eeh  typ huum jag vet fakitiskt inte
Personen du träffade: min zyrra
Personen du pratade i telefon med: mamma
Personen du fick sms av: rom
Gången du åt en 7-eleven korv: haha vet inte om jag har ätot kov där..
Gången du var utomhus: igår
Gången du sov: natten till idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag
Saken du köpte:
haha kommer inte ihåg

Om dig

Namn: Fatma
Ålder: 16 år
Smeknamn: tamtam (jag vet, det här inget me mitt namn att göra men så ere)
Syskon: en storasyster.
Sysselsättning: pluggar.
Bra egenskaper: haha har att bra minne :p
Dåliga egenskaper: blir irriterad lätt.
Linje/klass: sp08lil
Hårfärg: svaart
Ögonfärg: bruna
Skostorlek:  39/40 :)

lördag

Jag somna vid 3 tiden igår för att jag hade så mycket o tänka på så jag kunde inte somna. Jag är en person som oftast somnar tidigt, dt kanske ni inte visste..
Jag vakna någon gång mellan 13-14.00 idag, först åt jag frukost med zine för hon vakna typ samma tid. Efter den satt vi o garva åt våra galna föräldrar som alltid ska tjafsa om onödiga saker haha, Vi ska ha gäster idag så det kommer bli kul .. NOOOT :) Nu måste jag städa mitt rum, det ser ut som att en blixt har slagit ner i rummet hähä (a)


ha det bra <3

Bilder

Jag skrev ju igår att jag skulle lägga upp några foton, men jag glömde bort det hähä :)

jag och min sötnos i Frankrike

Här var jag två och ett halvt år, men jag tycker att jag ser äldre ut.. hehe

Jag, amina och romman i någon konstig affär i stan.

jag och amina för någo år sen (ämiii ponäniii jag vet att du saknar ditt låånga hår (=,)

Det här var några av de foton jag har kanske laddar upp några fler senare, men nu ska jag dra!
 pusspuss

tråkig dag :)

idag har jag inte gjort så mycket, jag åkte till skolan vid åtta tiden jag hade italienska prov på morgonen. Jag hade ju inte pluggat så det gick åt helvette hehe. Efter det hade jag geografi och det var bara jag o två killar i klassen som hade kommit och efter ett tag kom två killar till så man kan ju undra vart alla andra hade tagit vägen..
Efter jag hade åkt i skolan och kommit fram till skärholmen så såg man massa polisbilar och dom hade spärrat av ett ställe framför lidel så ja man kan ju undra vad som hade hänt.
När jag hade kommit hem var min syster hemma så vi snacka lite och sen ladda hon ner en film och vi kolla på den jag har ju sätt filmen många gånger  förr. Det är en rätt så gammal film men den e skit bra The blue lagoon heter den :)
när filmen var slut gick jag in till mitt rum och jag somna direkt , ganska ovanligt att jag sover på dagen hahah
jag vakna för ett litet tag sen och nu sitter jag och kollar på idol, inte för att jag har följt det. Men det fanns inget annat att kolla på men den är ände slut snart och då ska jag kolla på Fäst vid dig  som går på 3an :)

Jag tycker att ni ska se den här filmen, för den e skiiit bra :)

grattis kusinvitamin <3

Idag fyller min älskade kusin år, ingen har nog varit så älskad som hon har haha och ingen har gett någon av alla barn lika mycket uppmärksamhet som alla har gett henne. Och ja hon är ju såklart min favorit kusin!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS MY LITTLE SUNSHINE
I LOVE YOU!
<33

torsdag

jag gick inte på idrotten idag så jag gick till skolan för att delta i svenska lektionen som då är efter idrotten..
efter svenskan sluta vi och då var klockan 11.20 så jag åt lunch och sen drog jag hem. Jag har så mycket och göra sista veckan innan jullovet. så nu har jag suttit och skrivit en saga som man ska göra till svenskan.. jag är inte riktigt klar än så jag får väl se hur slutet blir haha, min mamma ringde mig och sa att jag skulle koka ris hahaha varje gång jag gjort det har jag bränt riset  men jag får väl se om jag lyckad den här gången  :)

kanske lägger upp bilder senare, märker att jag inte gjort det på de senaste inläggen ..

pusspuss

onsdag

idag har det varit en både rolig o irriterande dag, jag åkte en timme för tidigt för att träffa en person i lilje men men personen försov sig -.- .. så jag blev sur och gick till skolan hehe. Jag pratar inte med folk i skolan längre haha så jag har annat för mig som att spela spel på datorn istället för att jobba haha det låter ju lyckat :)
Efter skolan åkte jag till stan med rom men det var ju kabelbrand eller något sånt så vi fick åka en omväg hehe, vi gick runt ett tag och sedan åkte vi hem haha det låter skit tråkigt men så tråkig var det ju inte :) Nu sitter jag och kollar på vänner, det där gänget är skit roliga speciellt joey ;) haha


aja nu ska jag dra pusspuss


Tisdag

sovmorgon var det idag, vi börjar 12.30 på tisdagar så det är ju trevligt :) men jag vakna ändå tidigt för att en störd människa stod i mitt rum och fönar håret, verkligen ingen respekt! så jag blev sur o gick upp ur sängen.. jag gick o duscha efter det fixa jag mig och sedan satte jag mig vid datorn för att jag inte har något annat vettigt att göra (:

nu har jag inget mer att säga.. hehe
pusspuss


mååndaag

idag slapp jag skolan hahah som sagt jag lyckas alltid övertala mina föräldrar hihi, huum jag har inte gjort så myckt jag vakna klockan sju på morgonen och då såg jag pappa stå i hallen så jag gick ut o sa jag vill inte gå till skolan först stirra han på mig sen sa han varför o jag sa jag orkar inte han bad mig o gå o fråga mamma så jag gick till henne o hon e ju MAMMAAAA heheh jaa så jag fick vara hemma på ett villkor, att jag ska laga mat  jaa så vi får nog se hur bränd maten blir idag :D 
jag gick o la mig i sängen igen klockan ett blir jag väckt av ett fetto som ligger över mig hahahhaha, efter ett tag gick vi upp o gjorde tacos och sedan kolla vi på brudens bäste man ... nu ska vi göra middag haha :)

pusspuss

ps. jag älskar min syster Zine mest i hela vida världen :) <3333333333

en rolig lista :)

Sätt din musik på blanda.-
Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? Want U
2. Kommer du komma långt i livet? inside of you 
3. Hur ser dina vänner dig? say good bye
4. Kommer du gifta dig? if i was presedent
5. Vad är ditt livs themesong? just friends
6. Vad är ditt livs historia? tamtam (hahah så sant)
7. Hur är skolan för dig? comw young girl
8. Hur kan du komma framåt i livet? you already know
9. Hur kommer imorgon vara? i got it from my mama
10. Vad är det bästa med dina vänner? me love
11. Vad finns i lager för nästa vecka? papa
12. Vilken sång beskriver dig bäst? my girl
13. Hur är det med ditt liv? is it you?
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? workin it
15. Hur ser världen på dig? officially yours
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? i'm missing you babe
17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? feelin' like money
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? favorite girl
19. Har du en djup & mörk hemlighet? wait a minute
20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? true feelings
21. Hur kan jag göra mig själv glad? le igen
22. Kommer jag någonsin ha barn? i know love
25. Vad är min danssång? put your hand up 4 detroit


haha jaa dt kanske passar in i mitt liv hahah :)

lat

tjenare hahah jaa jag har skiit tråkigt, idag har jag inte gjort så mycket.. jag vakna sent idag så jag har faktiskt bara kollat på tv hähähä (a) just nu är det gossip girl den e skiit bra :) jag har även kollat på gamla foton haha i fjotis åldern alltså..



så såg jag ut haha hade även linser ett tag som man ser på fotot i mitten :)

Britney: For the record

Nu sitter jag o kollar på Britney: For the record, fast det är reklam nu hähä.. den värkar vara bra, hon var ju en av mina favoriter när jag var liten, det är ju så många minnen som kommer upp t.ex när man satte på en britney cd o så stod man där med kompisarna o dansa haha o alla bråka om att dom var hon hahaha, jaa barn tänker ju så roligt, men nu börjar den igen :)

puss 

tråkig lördag

Idag vakna jag av att mamma stod vid dörren och ropa på mig. Jag tyckte självklart att det var irriterande så jag vände på mitt huvud mot väggen hehe
men hon lyckas alltid o få upp mig ur sängen på något sätt..
vi åkte o storhandla o sen åkte dom till massa olika affärer men jag vägra kliva av bilen så jag satt kvar :) efter att tag åkte vi till onoff där vi skulle köpa något word program åt zine.. men vi var ju ändå i affären så jag sprang till plattånghyllan o hämta BaByliss Pro 230 Digital Steam Ionic Pro Sol-Gel Nano hehe långt namn .. men aa så jag gick fram till mamma o sa att jag ville ha den hon fråga hur mycket den kosta, först tveka hon men jag får ju alltid henne o säga ja till mig hähä :)

har inte ens öppnat den men tror nog att jag redan är förälskad i den hahaha :)

efter att vi hade varit i onoff åkte vi hem, min farbror o hans familj kom hit efter att tag.. när dom hade gått börja zine baka lussebullar o jag som är så lat hjälpte inte till men däremot hjälpte jag henne o rulla dom eller vad man nu ska säga hähä, nu sitter jag bara på min säng framför datorn har inget att göra hahah snacka om inget liv ;) hehe

dagens bilder

Jag sa ju att jag skulle ladda upp några foton från idag om jag fick tag på dom o ja jag fick tag på några ju :)




Här hade vi precis varit i The English shop


haha påväg till flempan, har typ kul på trappan :)


På väg till polisstationen i flempan

Det var alla jag fick tag på iallf :) ska ta o sova nu hähä
goonaattt pusspuss

Zozo

För någon timme sen gick ju zozo på svt. Joo när jag hörde det blev jag skit glad o tvinga mina föräldrar o kolla på den i vardagsrummet hähäh(A) 
min mamma satt ju o kolla på någon arabisk serie, men nejnej dt hindra inte mig jag tog upp kontrollen och slog på ettan =)
 HaALllååå det e ZOZOOO :) respekt hahahahahha (=
den e så bra speciellt klippet där zozo träffar på sina farföräldrar i sverige åå det var så sorgligt, jag fick massa tårar! hahaha
hehe gullig pojk :)
hehe gullig pojk :)

5/12

[kom inte på en bättre rubrik] haha ;)

Idag var det en kort skoldag, vi slutar nämligen 11.40 på fredagar men oftast 11.20 :)
Jag försov mig så jag gick bara på en lektion som var ungefär 3 timmar lång.. det var faktiskt första gången jag fick något gjort på lektionen. 
Efter skolan drog jag till medis där jag träffa min syster vi åt lunch sen gick vi till The English shop där gick vi runt o kolla på Englands konstiga grejer men det var faktiskt rätt kul haha. Efter det drog vi till flempan o därifrån till Zheno, mine o elsas skola. Jag blev ju så kissnödig när jag såg toaletterna vilket jag oftast blir hähä, ja så jag gick ju in i toan och när jag skulle upp så märkte jag att det inte fanns toapapper.. lyckat! jaa så jag börja ropa på zheno men hon e upptagen med att prata med någon lärare så jg blir sittande där ett tag heheh jaa men tillslut fick jag nog o då kom jag på att jag hade mobilen i fickan så jag ringde upp zheno hahah vilket va ganska roligt när det inträffa :) Vi skulle åka till skärholmen efter det men mine kom på att hon skulle lämna ett kort till sin bror så vi gick av bussen och ingen av oss palla gå upp för deras låååånga backe så vi stanna vid busshållsplatsen o mine fick gå o lämna kortet själv hehe.. ja så när vi satt där så kom en buss och en gammal tant springandes o hon ropar går den här till skärholmen alla vi tjejer skriker nej o hon stannar upp vid dörren o då säger zheno o zine den går till fittja haha o då stänger busschaffören dörren o hon knackar på dörren och då åker bussen därifrån hahahahhaha (= hon börjar mumla att det va vårt fel haha jävla satanskärring hahahah :) sedan kommer mine o elsa som följt med henne .. vi åker  till skärholmen och där går vi runt ett tag o sen börjar alla tjafsa o det sluta med att jag drog hem zine (min syster) stanna i skärholmen och mine, zheno och elsa åker in till stan.

Jaa det var ju kuul hähä..
Jag kanske lägger upp bilder från dagen senare om jag får tag på bilderna som finns i zines mobil hehe
hon e nog sur så jaa vi får väl se :)

puss & kram


Första inlägget

heej  

det här är mitt första inlägg, även min första blogg :)
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva än men det kommer med tiden helt enkelt ..

jag tar nog o skriver mitt riktiga inlägg om min dag imorrn!

puss


RSS 2.0