Kalas

Idag var jag på min sysslings kalas haha Han Fyller nämligen 1 år idag! GRATTIIS ÄLSKLING <3
Han var typ grinig hela kalaset menmen söt var han! hah :)


Så fin låt!


gårdagen

Gårdagen var helt ok haha, det börja me att jag träffa andie o hennes mamma i skärholmen för hon skille fixa sitt bankomatskort eller va det va sen gick vi runt i centrumet köpte ett par leggings bara haha ni som känner mig vet att jag har mitt leggingsberoende(a)
Vi åkte till liljeholmen o träffade sepideh, vi satt i donken ett tag o bara snackade sen träffa vi melissa o drog vidare till stan vi ville ju gå till kungsan ung08 en sista gång :) där droppade det in massa tjejer som vi gick runt me o sen började det bli tråkigt så jag o sepideh drog haha på vägen till tuben träffa vi på seppshemligakärlek haha döda mig om du vill men jag vet att du gillar ;) jaa hon blev ju så glad haha så gullig =) sen fick vi för oss att göra hennatatueringar så vi gjorde ett litet hjärta på sidan av armen haha skit gulligt!


sötast!

Detta är min kusin, och den här videon är inspelad (av mig) när hon var 1 år =) Bebisen fyller 5 snart <3


Hello bitches!

Det känns så tomt utan Elin och angelica här, shit har verkligen blivit besatt Haha. Är ju så van vid att de alltid är här men jag ska nog träffa dom imorrn :) På tal om saknade människor så saknar jag även Mine&Zheno som är i malmö Och så har vi ju Sepideh såklar som jag inte träffat på ett bra tag nu känns ju tragiskt haha sen saknar jag faktiskt inte fler tror jag iallf :)
Idag har jag gjort något (a) men vad säger jag inte. Jag har haft en sån grov ångest de senaste dagarna eftersom skolan börjar snart asså shit det e bara 9 fucking dar kvar -.- Menmen sånt e livet.. Jag tror att den här ångesten har fått mig o börja rita igen har typ blivit besatt (säger inte att jag e duktig på det) men det känns som en lättnad o bara rita! ´kan nog visa två av teckningarna..


Hhaha försöker använda skugga så gott jag kan, de kanske inte e världens finaste men något ere iallf :)


vad har jag haft för mig  då? joo..
Här om dan var jag på bio och såg sommaren med göran, den var inte lika bra som jag hade förväntat mig. men ganska rolig var den .. :) haha intressant? skulle inte tro det
Jag har även gjort om lite i mitt rum, lite förändring skadar ju ingen =)
neh nu ska jag kanske städa mitt rum eller hitta på något, pusshej!


En mycketmycket  gammal bild!

hos elin

Är hos elin med zine just nu, vi inväntar folk! =) Jaa det var allt jag hade att skriva! pusshej <3

caref.

Jahap  vad ska jag skriva idag då? har inte så mycket att skriva om, kan väl börja skriva om gårdagen :)
Jag satt hemma och inte gjorde så mycket. På kvällen kom Elin hit med cola =) efter ett tag kom angelica också, så det va ju kuul vi behöver inte göra så mycket när vi e me varann vi har ändå skit kul haha
Jaa det var ju d!
Idag ska jag sova hos Eliiin =) haha har tyvärr inget vettigt att skriva, men när har jag någonsin haft det :D Pusshej!

glaad


såhär glad e jag ! :D nej det är inte för att lilla elin kommer me cola hahahah
Säger inte varför men e jag glad så e jag :D

RSS 2.0