Happy

Heej alla glada!

oo gud jag är så glad idag, inte för att jag fick MVG på franska provet (skryt skryt) utan jag är glad pågrund av att ..... hehe det får ni inte veta!!


Det var en sak som hände idag när jag gick av tåget! en gubbe som hade ramlat ner för trappan och alla gick bara förbi, jag ville fan nästan börja gråta, kunde inte fatta att människor är så jävla känslokalla! jag och en dam sprang fram till gubben och hjälpte honom sen efter ett litet tag kom väktare och hjälpte honom! det gjorde så jävla ont i hjärtat och se honom ligga på sidan av trappan, man såg verkligen hur han led! HATAR ALLA IDIOTER SOM INTE HAR ETT HJÄRTA FÖR HJÄLPLÖSA!

hehe men nog om hjärtlösa människor, nu ska jag fortsätta vara glad och hoppa upp o ner här hemma!!!
Pusshej!

Sego!

Jag sitter här hemma när jag igentligen borde vara i skolan. Men jag ska dra snart hehe
Det var allt lovar o skriva senare, Pusspuss!


jorå, jag lever!

Heeeejsan!

Ja, jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Ska nog ta och förbättra mig!

Jag har haft en hel del att göra i skolan men jag har bara koncentrerat mig på franskan, för att jag tycker att det är kul. Jag hade prov i fredags och det gick Priiimaaa! Men den här veckan ska jag ta och börja med småföretagande och ekonomigrejen hehe.

Nog om skolan, Det är Eid nu vilket är mycket kul det betyder alltså MoneyMoney hehe såå Eid mobarek till alla söta muslimer där ute!

Det finns så många personer som undrar vart jag är ifrån och massa andra grejer. Men när jag svarar på deras frågot så säger dom "ne nu ljuger du eller va jag trodde du va från ****" haha jaa jag blir irriterad när dom säger att jag ljuger så därför tänker jag skriva om mig lite!

1. Jag är Irakier Min mamma är halv turk vilket gör mig?? aa det kan ni ta och lista ut! Jag är född i Tunisien men jag är INTE Tunisier!
2. Jag är 92:a!
3. Jag är muslim, vilket ni kanske redan har listat ut!
4. Min naturliga hårfärg är ljusbrun INTE svart!
5. Min naturliga ögonfärg är Brun Inte blå (det är bara linser på fotona!)
6. Jag är allergisk mot så jävla mycket grejer! så när jag säger att jag är allergisk mot ett ÄPPLE så ljuger jag inte!
7. Jag HATAR falskhet! TWIII PÅ ER FALSKA!
8. Jag gillar o rita! hehe
9. Ogillar bakelser!
10. Jag är den klantigaste människan som finns! "allt jag rör går sönder"
11. Och jag är jävligt trög hahaha :)

Det va lite om mig! Nu ska jag gå och prata med folket där ute hihi PUSSHEJ!


ohja

Jag gick inte till skolan idag, tyckte inte att jag behövde gå, är ju klar med allt! Fast jag skulle gå på franskan men vad är det för ide med att vakna tidigt på morgonen, åka till skolan och en timme senara åka hem.. Helt onödigt! Men ja iallafall.. Idag ska jag åka till östberga, det var så jävla länge sen jag var där. Men man är ju tvungen att följa med..
Just nu sitter jag i min syster rum och kollar på tv. men nu ska jag hitta på något vettigt att göra hehe, Pusshej!


chare bel medrese! hehe..

Jag e så glad, är klar med allt! Nu är det nästa projekt som inväntas. Jag hoppas verkligen att det inte har något med redovisning o göra, det är verkligen inte min grej!
Min dag har varit ganska slapp på morgonen hade vi seminarie, då vi pratade om Islam haha min grej! Sen så har jag bara gått runt o i skolan och inte gjort något spec, som sagt så är jag klar med allt! Hehe
Ne nu ska jag gå och träna på min franska, har nämligen en redovisning om min själv imorgon. undra hur det ska gå?  Aja.. peace n' love! 


<3


bara för att...


... jag saknar sommaren!!


MK

Min pappa är nog en utav de skönaste männen i världen. Jag har aldrig träffat på någon lika rolig som han!

En rolig sak som hände idag va att min mamma och pappa satt vid matbordet och argumetera om något som jag tyvärr inte hörde.. men efter ett tag börjar mamma skratta som fan,jag går ut ur rummet och då springer pappa förbi mig och ner för trappan, han ställer sig i mitten av trappan och skriker "jagg ska anmela din mama, hon rettar po mej" altså: Jag ska anmäla din mamma, hon retar mig! Hahahahahahha rettar po mej hahahahahahha, fyfan vad rolig han e, som sagt den skönaste!


Hatar Sverige

Hatar skolan.. Hatar min dator... Hatar vädret... HATAR FALSKA, kommer inte på något mer!

jag har en sån jääävla ångest över plugget! jag har redovisning på onsdag och jag har inte ens kollat på det jag ska prata om! Plus att jag har en inlämning på fredag som jag inte ens har börjat på. FYYFAN ASSÅ! så typiskt att jag ska bli lat i slutet av terminen!

Kanske borde börja plugga nu istället för att sitta här o klaga hehe, PUSSHEJ!


JAG BRUKAR FAKTIKST VARA GLAD!


tote

Det blir ingen bio! Alla är för lata här. Jag tror inte jag vågar se den heller men måste verkligen göra det. Jag får väl stå ut med sömnlösa nätter efter. Den här filmen är ett måste!
Ajaa.. jag tror att jag ska ta och söka upp hinduismen och läsa lite om religionen. Jag har redovisning på onsdag så det vore ju smart om jag hade något att redovisa om.


sunshine <3


Paranormal activity

Idag ska jag dra på bio och se Paranormal activity. Jag skulle se den på datorn igår men den hackade så mycket så vi hann bara se början. Inte  nog me det utan jag somna också hehe.
Jag vill bara se den för att alla säger att den är så jävla läskig. Jag som är så jävla feg måste bara utmana mig själv, så det ska bli kul!
Nu ska jag ut och övningsköra, om ni sedan läser att en bil har krockat och två personer har dött så bli inte förvånade om det var jag. Pusshej!


haha så fina


Guess who's back

Jag fick för mig att börja skriva i bloggen igen men bli inte förvånade om jag slutar!

Fast ska inte börja skriva vanliga inlägg än så det får bli allt för idag. Pusshej!


zheno & jag
<3


RSS 2.0