home, sweet hooome!

jaa vi har kommit hem nu, vägen hem var ett reeent helvete kan jag lova! Allt började med att vi gick på tåget och så hade det gått tre timmar och det var bara en station kvar tills den vi skulle av på skulle komma. Så på just den jävla stationen stannar tåget i ett ååår! när vi kom fram var det bara två min kvar eller mindre till bussen till flygplatsen skulle gå och vi hade tre tunga väskor och fick springa upp och ner för jävligt långa trappor för att komma till andra sidan.. när vi väl kommer upp på andra sidan så ser vi bussen åka iväg, så vi slänger ner alla väskor och börjar svära hahah (Riktiga araber) Nästa buss skulle komma om en jävla timme och vi skulle missa flyget! men min farbror skicka en taxi till oss efter ett år! ( tack ändå :D )
Incheckningen skulle stängas 11.25 och vi kom fram 11.20 så vi fick kuta som faaan, såå ja vi gick på sist av alla hihi det var ju tragiskt hahah :) men nu är jag hemma och är skit glad (=
Just nu ska jag vila och huum kolla på tv!
haha ja tyskland har ju sämsta kanalerna som finns, man vill bara slå sönder tven (:



När jag kom hem hittade jag en jätte fin överaskning på min säng!
Vad det står där jag har strykit över säger jag EJ! =)

Taack mami och papi <3

the end

Igår var jag på farfar,farbror & lynas födelsedag, de hade gjort "kalaset" tillsammans, så kul var det ju :) Eftersom jag bara har småkusiner så blev det ändå ganska jobbigt av allt skrik oså men aja det fick man leva med (= Nu ska jag till staden måste köpa tågbiljetter till resan hem! Kommer ju som sagt hem på måndag och på tisdag då ska jag göra en mycket viktig sak ( det är därför jag kommer hem så tidigt) Sen ska jag träffa vissa vänner tror jag hihi aja nu står faster och ropar på mig haha, pusshej!


jag & reem

Dyna & jag ( var påväg o garva)

haider & jag

RIP MJ! <3

FICK NYSS REDA PÅ ATT EN AV MINA FAVORIT ARTISTER ÄR DÖD, NÄMLIGEN MICHAEL JACKSON.... :( VILA I FRID <3

jashua

Super söta jashua (kusinernaskatt) har blivit biten av djävulenskatt! tycker så synd om honom han e så gullig!


onödigt skit

Helluuu, idag har jag bara suttit hemma, igen =)  nej man jag e faktiskt sjuuk svimmade tillome på dan. Det beror endast på att jag har jävligt lågt blodtryck hih men sånt e livet (= Imorgon är det min farbrors födelsedag och på tisdag är det farfars och onsdag är det pappas haha fan hela pappas familj fyller år typ samtidigt (=  Igår var jag och köpte presenter till dom och för några dar sen köpte jag till lyna och haidar, Haha mina pengar tar fan slut på presenter offt men köpte ju saker åt mig sj oxå helt onödigt skit menmen .. Dom har typ någon jävla converse rea här det är 60-70% på dom jag var ju bara tvungen och köpa. Det blev ett par rosa converse haha :)
Nu har jag fått ont i huvudet av mina småkusiners gnällande, nej nu ska jag dra och dricka bananmilkshake! pusshej <3


I<3Konstanz

konstanz

Mitt andra hem konstanz ooh kommer nog sakna detta ställe. Har kommit hit i 8 år i sträck, flera gånger om året det beror nog mest på att mina släktingar bor här men även för att det är så mysigt här :) De två senste dagarna har det varit tråkigt väder har bara suttit hemma :) haha men idag är det ganska normalt väder så vi ska in till staden o gå runt i affärer :)
Idag fyller även min vackra kusin Lyna år hon blir 8 år ( ja, jag har bara småkusiner)GRATTISGRATTISGRATTIS! ska nog dra ner till henne o gratta henne, men just nu är hon i skolan så det får bli lite senare hihi (=

På  måndag kommer jag hem wohooo det kommer vara 29 grader då har jag hört hihi men aja nu ska jag draa pusshej!


haha..

Jag, zine och mina kusiner går vid stranden och det är skit varmt, vi ska ju såklart bada..

Jag: det finns inte en kotte i vattnet..
Zine: jo :o
jag: vart?
zine: där är en och där borta är två och kolla där, där finns det tre som simmar..
jag: Ööh det där är ankor?

Hahaha det där var så jävla roligt! (=


Var bara tvungen..

Har nog världens roligaste pappa (=
Saknar inte bara mitt hem saknar även mamii & papii !


Saknar mitt hem faktiskt..

Här är det riktigt kul men man saknar ändå sitt hem :) Jag brukar inte sakna det så ofta menmen jag vill sova i miin säääng börjar få ont i ryggen av tysklands hårda madrasser -.-

Jag har börjat fundera på att klippa håret kort jag orkar verkligen inte me mitt hår det är ganska långt o tjockt det e så jobbigt o föna det det tar minns en halvtimme vafan oofft !! menmen jag kanske inte passar i kort fan vet jag lixom menmen man kan väl ta den risken..
Nog om det.. Jag e nog en riktig nattuggla, alla sover och jag sitter i vardagsrummet o degar framför datorn men mina kusiner har ju fortfarande skola  de slutar inte förns 27/7 Tycker så jävla synd om de! Vad fan e kvar av sommaren när de får sommarlov haha :) men aja nu ska jag fortsätta snacka me mina kära vänner pusshej!


På farmors födelsedag, ååah hon e så gullig e bjuden på middag hos henne imorrn hihi längtar (= <3

tt

Här har det vart underbart väder sen i onsdags, har hört ett det e skit väder i sverige och jag vill fan inte åka tillbaka men jag måste tyvärr göra det.. kommer hem 29/6, trodde jag skulle va här längre menmen sånt e livet! Det kanske blir Tunisien senare på sommarlovet. Woohooooo (=
Jag håller på med "ett hemligt uppdrag" här i Tyskland haha kanske säger vad det e senare. men nu ska jag dra o dricka min fasters underbara bananmilkshake  :D Pussheej!


söta lockar (=

framme

När vi landa i Tyskland kunde man känna solens värme genom fönstret på planet så jävla härligt!! när vi kom fram till Konstanz hade klockan blivit 18.30 så vi åkte hem till min faser och sedan drog vi ut och kom hem för ett tag sen. Imorgon ska det tydligen vara 32 grader yääy haha ska sola gärnet (=


Igår var jag i grönan med me några flickor, vi hade riktigt kul haha sepps var galen som vanligt .. Jag vann en feeet marabou hihi men lämna allt i sverige ju hahah, kan räkna me att allt kommer vara slut när jag kommer hem :D


Sepps goes lycklig :D

hahaha

*drivfoto*

jag smygfota, hihi (busig) haha

haha fett glad , sepps du ser fan liv rädd ut hahah så gullig :D

Tyskland

Fick reda på att jag skulle till tyskland igår strax innan 00.00, då var det bara att packa och nu om en kvart drar jag (=  Pusshej!


Jag & Sepps sötis på Zines studentmottagning (:
(Jag säger något när fotot tas)

kusinvitamin ;)

Det har varit riktigt kul de senaste dagarna, me alla småkusiner här kan det va både jobbigt o kul. men jaja kul ere iallf :) Igår var det farmors födelsedag och me alla släktingar i samma hus var vi bara tvungna att fira haha :) Imorgon tar Zine studenten anledningen till att hela släkten e här e just för att hon e den första som tar studenten av alla barnbarn :) Vi har även hennes mottagning/fest på söndag som de absolut inte kunde missa :) aja nu ska jag dra o irritera alla småbarn :D pusshej!




Farmors goda tårta <3

Underbart

Offt vilket härligt väder det har vart, jag som bara har klagat på värmen tycker att det e fråkigt att det kommer bli kyligare de kommande dagarna :) menmen sånt e livet..  Idag kom mina gullungar till sverige för dom ska va här på syrrans student motagning :) vi har suttit ute hela dan och solat o badat riktigt kul, har fått en hel del bränna e röd som en tomat över brösten hihi men det gillar vi det blir ju en brunare färg efter ett par dar, nej nu ska jag ta o driva me kusinerna :) pusshej!


RSS 2.0