Konstanz

helluuw :) är i tyskland nu. Det har varit kul hittills Vi kom fram i fredags kl 21.15 till staden konstanz i tyskland. Igür var vi ute och kolla i olika affärer Dom har rea här och skit fina grejer asso kan inte lägga upp bilde pü vad jag har köpt, gör d et när jag kommer hem :) vi köpte skit fina skor som bara kosta 50 kr haha asso seriöst fifan vad billigt dom skulle kosta minst 500 i sverige .. VI HAR EN FUL MINE HÄR som köpte skit fina skor och hon e skit stolt hahah hon e sü jävla ful :D huum jaa vad ska vi göra idag haha: Det är ju den stora festivalen idag men pallar typ inte gü haha sü vi für se vad vi kommer hitta pü :) men aja ska dra nu byeee <33

Fredag

Runt 11.00 så kommer bussen till flygplatsen :) så nu sitter alla tjejer här och jaa jag skulle vilja säga att vi fixa oss och packa klart men nejnej vi sitter på golvet och snackar skit hahaha jaa men nu måste vi ändå börja fixa oss så vi kan dra nån gång hihi. Jag mår fortfarande dåligt och zheno börjar bli sjuk haha såå ja vi får väl skylla oss själva :)

Inte för att jag brukar skriva inlägg på bloggen men i tyskland kanske jag inte använder någon dator så att jag kan skriva så huuum, aja ska dra nu pusspuss <3

-----

Idag lr aa torsdan dåra har varit så hemsk haha lr aa har inte alls mått bra ... va hemma idag gick inte till skolan vi skulle ändå baa ha idrottsdag hihi^^
ska vakna tidigt för att packa och fixa mig sen ska jag o alla tjejer åka till flygplatsen :) NU SKA JAG SOVA, PUSSPUSS <3


Onsdaaag

Heelluuuuw :) hähä är på bra humör just nu vet inte varför men jag är det sååå.. WOOOHOOO (= jaa vad ska jag skriva kan börja med att säga att idag skulle vi ha slutat 11.20 meeen slutade 15.30 För att vi hade "KÄRLRKSAKUTEN" hahah asså seriöst fett trååkigt det var, jag kan nog lova att jag höll på att somna !! ooh så onödigt det va!! Hihi men jaja WHATEVER :D Imorgon ska jag fixa massa grejer och sedan börja packa :D Åker ju till tyskland och ett annat ställe som jag inte kan stava till eller uttala :D HAHA meeen jaaa Jag och pinguu,mine,zine och zheno ska åka :D KUL SKA DET NOG BLI (= På söndag kommer det vara en stor festival där haha ni kan tänka er tyska festivaler Skit roliga är dom, Älskar verkligen Konstanz som är en liten stad i tyskland, Man känner verkligen hemma där Har typ vart där 100000 gånger hahah och tröttnar aldrig! Och nu åker jag ju med tjejerna så det kommer bli extra kul, om vi inte börjar småbråka dåra HAHAH (a)

Men aja ska kolla på tv nuuu, PUSSPUSSS <33

Söndag

Igår var det ju alla hjärtans dag :) eftersom jag inte har någon pojkvän så samlades alla vi flickor och åt middag och sedan satt vi bara och snacka och tog foton såklart hahah, men jag tror inte jag kommer lägga upp några foton från igår idag för jag har helt enkelt inte orkat ladda ner dom haha såå jag vad har jag gjort idag då... jag vakna av att pingu stod och garva, kan det ha vart åt mig ? haha säkert -.- men jaa så vi satt och snacka och sen kom zheno in med täcket lindrat runt sig hahah hon såg så rolig ut hähä vi hade tydligen väckt henne av att vi snacka så högt (a) .. Vi snacka om att åka till tyskland i en vecka Och jaaa det blev av bokade biljetterna för någon timme sen så ja det ska ju bli kul det blev ju mer än en vecka, dert blev 10 dar hähä :D så jaa det här var nog allt jag hade att säga ska sova nu tror jag :) Goooodnaatt <33

Halo


beyonces låt halo är ju skit bra men sen här kvinnans röst är huum finner inga ord, älskar den hesa tonen (=
Lyssna på hela (= slutet är nog bäst då hon "mixar" tonerna :D hahah

:)

heeellooow :) jag har inte skrivit något inlägg på ett bra tag nu, har helt enkelt inte pallat med det ...
Jag vill bara säga till er som kommenterar mina inlägg och skriver att ni ska ge mig "råd" asså fuck off jag skiter väl fullständigt i vad ni har att ge för råd :S Tror ni att jag sitter och kollar mina kommentarer och tar åt mig asså jag kan säga här o nu att de ända jag tar råd från är min familj och mina närmaste vänner INGEA ANDRA! så ta ere fula råd och kör upp dom i röven ;)


Hur har mina senaste dar sett ut då huuum ja vad ska jag säga det finns så jävla tragiska människor som är äckliga gatubarn. Asså seriöst vad fan gör ni ute på gatorna på nätterna och luffar vafan gå hem och sov plugga lite få vätt i hjärnan fan istället för att stå ute och leka mangas så jävla synd asså! Och så jävla fegt att det finns skabb killar som hoppar på en oskyldig tjej och misshandlar henne VAFAN VÄX UPP!!! vafan tänker ni me vem fan ger sig på en tjej o misshandlar henne FÖR ABSOLUT INGENTING! haha är det de som är inne nu att gå runt och misshandla folk ASSÅ FIIIFAN FÖR ER SKÄMS!! SKÄÄÄMMMS GROOOOVT!!! IDIOTER!

Om jag inte ska ta och skriva om det så kan jag väl skriva att mina dagar har sett ut på följande sätt : PLUGG - HEM - PLUGG - SOVA ...  jaa så har det sett ut dessa dagar :)

Nu ska jag börja plugga till rättskunskapsprovet igen *WOOOHOOO* -.-
Pusspuss <3


syster och en ööö drogad fatma? HAHAHA

Lördag

Jag är hos zheno just nu med några vänner ska äta tacos snart. jammiie hahaha sen vet jag inte vad vi ska göra och bara snacka eller kanske kolla på film har ingen aning. Aja ska dra nu pusspuss :)

 


zheno sötoo <3

Onsdag

Jag vägra gå upp på morgonen så jag gick aldrig till skolan..
Jag orkade helt enkelt, skulle ändå inte kunna koncentrera mig.. Kunde inte riktigt sova i natt för att jag tänkte på så många saker.. Jaaa vad ska jag säga mer, jag gjorde inte så mycket idag har typ bara suttit på sängen och kollat på tv haha jaa det var ju min dag ska typ gå o duscha nu och sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt får jag väl se då men aja ska dra nu pusspuss (:

bääjbiie



Min bebiiis <33

haha


Skit bra låt



George Michael - Careless Whispers

Jobbig dag

Dagen började ganska roligt. Men senare på dan börja allt bli konstigt! Fick ett sms av en viss person och ja dt som stod i smset var ganska sårande. men jag ska inte ta någon skit orkar inte med det just nu!
När jag kom hem var jag ensam, dampade lite slog sönder grejer ville helt enkelt få ut min ilska. sen kom zine hem men då var jag lugn o satt o lyssna på musik ... Efter detta kom mamma hem gråtande jag sprang till henne direkt och fråga vad som hade hänt först svara hon inte så jag ropa på zine efter ett tag sa hon att vår syssling och hans mamma dog i en bilolycka :( Min andra syssling åkte in på sjukhuset med båda benen brutna och opererades tre gånger.. Asså ärligt gud vad jobbigt allt blir!! Men som sagt livet går vidare , kan bara säga rest in Peace! <3



Finns en annan sak jag har att säga, Det finns vissa personer som absolut inte har ett fucking liv som sitter o skriver massa skit bland kommentarerna, seriöst har ni inget liv eller jag har inte bett er att sitta o läsa min blogg.. Och du som är anonym och skriver först att det här är en utav de dåligaste bloggarna du läst och att jag inte ska oroa mig för du inte tänker klicka fram min blogg igen och läsa den.. Du värkar fan va riktigt blåst, DU VET VÄL ATT MAN SER IP ADRESSEN!!! ja du har ju liksom sökt fram min blogg igen och skrivit en kommentar anonymt att du håller med den som skrev innan att denna blogg är dålig och sen har du skrivit via namnet SALLY, Säger bara FETT MOBBAD!


RSS 2.0