Så söööt hahaha :D


---

Jag kunde tyvärr inte färga håret ljust så det fick bli svart igen haha men fint ere (= jag vet att jag aldrig uppdaterar bloggen men jag pallar ej skriva ngt, det e inte som att något spännande händer i mitt liv haha typ samma saker varje dag, jag skriver när jag känner för det that's it!

nu ska jag fixa mig o dra till centrum :) pusshej!

söndag

Idag har jag inte gjortr mycket, skulle städa men pallade ej.. gjorde några uppgifter och sen har jag suttit framför tvn haha :)
Jag stod i köket nyss o kollade ut. Jag tyckte att det såg så vackert ut haha eftersom bladen på träden oså har växt.


det ser ut som en djungel på något sätt Haha (=

men aja ska dra nu pusspuss :)

Katastrof

Jag säger diss till hemfärgning!! hahah fick fulaste färgen man kan ha.. det ser lite coolt ut hahah men ska fixa hos frisören nästa vecka så jag får väl överleva i en vecka :D


HAHAH!!

Lördag

Jag har spenderat dagen med familjen (= fixat grejer och köpt grejer oså.. Nu ska jag dra o färga håret, gissa vilken färg? (= pusshej!

hejsan

Tro inte att jag har dött, jag orkar bara inte skriva! Livet leker just nu så har inte lust att skriva. Är så jävla sur o besviken men det orkar jag inte dra upp här har redan fått det gjort men FIIFAN säger jag bara! Aja nu tycker jag att jag borde ta och göra något vettigt meeeen tyvärr så har jag inget att göra :) Imorgon är en lååång dag, HAR MYCKET ATT GÖRA, OOH VAD LEKER JAG ATT JAG HAR ETT LIV HAHAHA (=
Justee jag hitta dom perfekta skorna till min syrras mottagning Men hon ville inte betala för dom åt mig, så jag blev sur :) men imorn ska jag tvinga någon i familjen att köpa dom!
Ska kanske färga håret imorrn till en chockande färg hähä. Men det är bara om jag pallar eller inte ändrar på mig ;)

Aja ska gå nu, inte för att jag ska göra något vettigt, utan för att jag inte pallar skriva mer ;) pusshej!


<3


Gästinlägg by SUUUEEEE!!!

HEEEEEEEEEEJ ALLIHOPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Det var på tiden att någon skrev i den här skitbloggen. Fatma är en väldigt upptagen människa och nu är det min plikt att underhålla er, eftersom att jag råkar vara hennes syster och att jag tyvärr måste ställa upp i vått och torrt. SÅ nu är frågan HUR ska jag underhålla er... det är inte enkelt kan jag lova. Hmmmmmmmm... eeeh.. liksom det här blev bara svårt. Jag mår bra, Fatma mår bra, alla mår bra. Nästan. Eller jag är förbannad! NÄSTAN. Jävligt förbannad. Men bara nästan. Det räcker nog för idag. Eller jag kan ju passa på att göra lite reklam här. Besök http:/skonhetstips.com. En väldigt bra hemsida som min kära vän har skapat.... hehehe.. .. .Rafel, jag är din vän, inse det bara.. hur känd du än är.  SOM ATT du läser tamtams blogg...... HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG ÄR ROLIG.
 Okej nej nu fan får det räcka. GOODBYE HATERS! / the lovely sue.. zine, zinosh, zajne.. WHATEVER!


all you've got to do is smile

Minns ni?


fuck it

Otursbarn, finner inga ord! :@

Måndag

dagen har varit riktigt rolig (:  Det började med att jag var i skolan haha kanske inte lika roligt men efteråt fick jag sms av elin och angelica, de ville gå på bio, så jag &  zine hänka.. det var riktigt kul haha känndes som grundskolan på nytt (:

Väntar på bussen mot heron (:

Jag och elin har kul? haha




Nu ska jag kolla klart på ballar av stål, mycket roligt program ;)

En arab jävel

En arab jävel, det är vad jag är! Jag ska alltid göra illa mig själv -.- folk tror att jag är klantig eller något liknande men NEJ jag har bara en jävla talang på att göra illa mig själv :) Det finns ändå något positivt me det hela, det går ju inte ut på alla kära vänner nejnej, bara mig själv ALLTID mig själv ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ DET !! Nu har jag gjort illa käften så att jag inte han öppna min käft liksom skratta, vilket jag gör hela jävla tiden men nu går det inte nej tack vare min talang!! offt e så jävla sur , för er som undrar så hade jag en kniv i käften o skar upp tandköttet - menmen det går väl över! hoppas tills imorgon (=

en seeeg söndag

jag har städat som aldrig förr haha (= jag slängde onödiga saker/kläder borra fast grejer på väggarna, målade skrivbordet, vad meer.. fixade smyckelådan! jaa det här och mycket mer, med det var kul den här gången för att jag ville göra det, ingen tvinga mig som det annars brukar va (=

Så ser det ut när det är städat, tro mig ni vill nt se hur det ser ut närdet e stökigt ;D

haha 96 byxor, nej jag använder inte dom! men vill nt slänga dom får ont i hjärtat haha 1200 för skitbyxor haha riktig fjrotis! men så ser det ut när det e städat ,haha ochför er som ser mig varje dag så vet ni nu att jag faktiskt har färgade kläder (= - smycke lådan som har varit stökig i ja ett helt år ser mycket finare ut nu, ser ni pilen haha de där "blingen" har jag aldrig använt, ngn som vill ha?

haha det var det, nu ska jag skriva om igår, jag vet ute me familjen hela dan, kul var det faktiskt köpte massa saker bland annat min älskade bruno banani- den luktar så härligt!! haha ja pallar nt ta foton på allt som de flesta brukar göra, (= vad mer gjorde jag igår juste jag åt min favorit glass, gooood är den kan jag lungt säga! haaha inte mycket var det men aja nu ska jag dra eller juste datumen på alla foton är felaktiga haha men det kanske ni redan märkt haha aja pusspuss :)


hähähä ...

jag? FJORTIS?? Neeeeej!! heheh...  




Mmmmm glass, vill ha nu!

RSS 2.0