Nyår!

Heeeej alla söta :D

kan inte fatta att det e Nyår redan, känns som att 2009 började igår, menmen vad ska man göra åren springer förbi..

Snart ska jag börja fixa mig hahah 4 timmar innan vi drar, men men det tar ju så lång tid för mig o fixa mig haha tyvärr :D
Jag e så GLAAAAD, om några ungeför 14 timmar drar vi till tyskland :D e nog mer glad över det än nyår haha aja ska dra nu PUSS PÅ ER ALLA OCH GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRR :D

TRALALA

Heeeej!

Jag har haft en underbar dag me sepideh, återigen GRATTIIIIIS! :D haha
Nu ska jag fan börja packa för att jag tyvärr inte har tid imorgon, Nyår firande i kiiiiiista hahahah "jättekul"
ååå jag e så glad just nu hur underbart är det inte att börja 2010 med alla nära o kära i tyskland. LÄNGTAR JÄTTE MYCKET haha :D

Aja nu får mamma damp på mig för att jag inte säger vad jg ska ha me hihi Så ska dra nu PUSSSPUSSS!


sepe o jag hihi (=


Sepidehs födelsedag!

Heellluuu :D

Idag är det ingen vanlig dag, för att det är sepidehs födelsedag :D GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIIIIS ! <3
jag ska möte sepideh klockan 3, vi ska vai årsta en liten stund och sedan kommer vi dra till vapiano för att min gulliga pappa vill fira sepidehs födelsedag hahahaha (hans tredje dotter) Men det ska bli kul!
Hoppas du får en underbar födelsedag gumman!


Imorgon kommer jag nog packa för det mesta för att jag ska dra till tyskland direkt efter nyårsfesten, så det kommer vara en stressig dag kan jag lova haha.
Aja nu ska jag dra o fixa mig, ha det bäst! PUSS.

Three little birds

heeeej.

Imorgon är det julafton WOHOOO =) jaa, jag är muslim men har alltid firat julen hihi. Om man får julklappar så varför inte?
Aja idag ska jag ut och köpa de sista julklapparna med mam & pap (till mig sj dåra) så ja nu ska jag dra då hehe PUSSHEJ!


jag vill ha sommar!


-.-

Helluuu :)

Jag funderar på att klippa mig, vill ha kort hår! meen något hindrar mig.. Jag vill också färga håret ljusare men vill ju inte förstöra håret så jag får väl se hehe

Jahap vad ska jag skriva om, Jag får ångest när jag kollar ut och ser all snö! Vafan har hänt det har ju fan inte snöat såhär mycket på evigheter. Det är så jävla tråkigt me snö men kan ju inte säga att det inte är vackert och kolla på det.

1 jan ska jag åka till Tyskland å vad jag lääängtar haha inte för att jag tror att det är varmare där men juste för att jag älskar Tyskland (mitt andra hem) hehe.
Nu sitter jag här och bara skrivar massa skit, ska nog gå ner och spela WII :D haha (som ett litet barn). Pusshej!


haha jaa jag gillar o fjanta mig framför syrrans cam (=


Snööö

Fyfan vad det har snöat, jag vägrar gå ut hehe. Har suttit hemma sen måndags! Det ända jag gör här hemma är att spela Wii, som är hur roligt som helst haha :)

Idag när jag skulle öppna dörren för att hämta posten så var dörren blockerad av värsta snöhögen såå jaa jag gick inte ut (a) Och senare på dan när hela familjen kom hem så hade låset frysit till is typ, jag tyckte jätte synd om mina föräldrar som stog ute o frös hehe men jag fick ju upp dörren tillslut ;)


såhär ser det ut utanför hemmet, Pappa fick ta bort snön från ingången som man ser här på fotot hehe :)

tisdag

Heejsanhoppasan!

Jag känner mig som en riktig hemmafru haha. Idag vakna jag runt ett och började städa typ direkt, jag städe mitt rum, övre plan och nedre plan och hela trappan. Jag var ute och tog bort all snö från ingången men det var tyvärr onödigt eftersom snön täckte allt igen hehe.. Jaa sedan laga jag mat också hehe riktig hemmafru som sagt ;)
 Nu sitter jag i mitt rum och tråkar framför datorn, Aja det var nog allt för mig, nu ska jag ta och hitta på något vettigt att göra! PUSSHEJ.


Sööndag

Heejsaaan!

nu är det söndag, tråkigaste dagen eveeeer! Imorgon är det ju ändå lov så jag har ingen skola att stressa för.. tyvärr måste jag gå dit ändå för att jag glömde mina hörlurar hehe..

Jag har suttit och ritat eftersom jag hat så tråkigt, jag säger inte att jag e bra meeen det blir mindre tråkigt o rita!

Här är två ritningar :




Kan dee eller vafan hon heter haha gillar o utmana mig själv (A)


Bob Marley - haha ser han inte arg ut :o


trååk!

Helluu :)

jag har så tråkigt just nu, Sitter här i mitt rum och kollar i en tidning hehe hur kul e det?
tror att jag ska ta och sova snart är ju ganska trött av någon konstig anledning..

Imorgon ska jag åka och köpa julklappar till familjen (coh till mig själv) hehe det blir nog kul :)
Ne nu ska jag dra, pusspuss!


En gammal bild (datumet på fotot är fel) det är nämligen 2009!


JULLOV

Heeeej!

Det har varit så mycket plugg på sistonde men nu är jag klar med allt. Det känns så jävla skönt! Det är även så att mitt jullov börjar redan från idag eftersom jag är klar med allt. En vecka extra jullov, det kan man fan inte klaga på :D

Idag fick jag tillbaka min kamera, den var alltså på lagning. Jag är typ överlycklig just nu haha.
Jag kan ta och uppdatera lite senare just nu vill jag bara springa runt i hemmet o larva mig hehe (a)

GRATTIS TILL MIN BABY SUNSHINE SOM FYLLER 5 ÅR IDAG, KAN FAN INTE FATTA ATT HON HAR BLIVIT SÅ STOR! DET KÄNNS SOM ATT HON FÖDDES IGÅR HAHA, MEN GRAATTTIIS HABIBTII <3
(inte för att hon kan läsa det här)


7 dec

Heeeej, jag vet att jag är BÄST på att uppdatera ;) hihi

Jag har inte så mycket att skriva om, det är därför jag typ aldrig uppdaterar.. hur kul är det o läsa om min dag igentligen? haha needå nu ska jag ta och tråka ut er lite..

Idag har jag varit i skolan, tyvärr så var jag på ett riktigt dåligt humör menmen sånt är livet..
Jag var även i årsta med seppiideppii min gullegris haha vi gick runt där och jag frös som en liten skit haha Vi gick till ett ställa där vi fick för oss att börja beatboxa, Sepideh är ju riktigt grym på det men jag själv haha ja vad ska jag säga INGA KOMMENTARER! Efter någon timme drog jag till mammas jobb och väntade på att pappa skulle hämta oss.. JAA jag är jävligt lat eller det var ju ganska kallt så kan nog skylla på det (a)

Nu sitter jag här och kollar på foton haha inget liv, men ska nog dra och lägga mig snart.. Det är ju skola imorgon TYVÄRR!

GRATTIS TILL ALGELICA SOM FYLLER ÅR IDAG <3


Seppi & jag för ett år sen haha så söta (=


1 år

Heejsansveejsaaaan :)

Idag fyller min blogg ett år haha (oj värsta grejen) kan inte riktigt fatta att det har gått så jävla snabbt menmen kul är det!

Just nu sitter jag och kollar på tv, ingen rolig fredag men är ändå ganska trött såå whateveeer =) Aja haha hade inte så mycket att säga, Puss på er alla!

Ohooo

ÅÅÅ jag kommer ingenstans med det här arbetet.. Jag kommer få damp snart!
Det börjar bli mörkt och jag är ensam hemma, snacka om att jag snart kommer börja gråta Haha nedå driver men uuft ogillar plugget starkt just nu!


En arg blick eller blåser det? huuum...


Good....morning?

Helleeeh hehe

Jag sitter här hemma och pluggar men fattar inget. Det här projektet som vi har är nog det tråkigaste projektet eveeer!!
jag vill så gärna byta skola men det är nog lite försent nu! så whatever.. nee nu ska jag fortsätta plugga hihi pusspuss.


Tamtam is heeeeeere

Hej mina söta läsare. Jag sitter med sötnosen Sepideh. Vi pluggar gärnet! Så duktiga vi är.. Naw. Tutte. Puss


1 dec

1 december idag WOOHOOO fuuuucka uuuurrrrrr!!! HAHAahahah nääedåå driiiiiiver bara :D haha (sepideh jag vet att du älskar mig)
kan ni fatta att det redan är 1 dec? Gud fyller 18 snart woohooo, 9 mars - KOM IHÅG DET FOLKET!

Jag sitter i skolan och tråkar just nu! Men nu måste jag börja jobba hehe, puss på er alla!



haha jag och zine, tack slaven!
(jag vet att du älskar mig)


RSS 2.0